Prijava | Registracija
Prstenje
Ogrlice
Narukvice
Lanci
Privesci
Mindjuse
Burme
Dečiji nakit
Muški nakit
Dijamantski nakit
Nakit za venčanje
Unikatan nakit
Sve osim nakita
Srebrni nakit

Aktuelno

02/13/15 -
Likovni konkurs za decu
2015. godine juvelirska kuća Đani obeležava 30. godina uspešnog poslovanja. Tokom proteklih godina, trudili smo se da aktivno učestvujemo i doprinosimo kulturno-umetničkom životu našeg grada. Verni svojoj poslovnoj filozofiji, jubilarni rođendan, proslavu tridest godina duge tradicije, naša firma želi da obeleži nizom dogadjaja.
U čast prošlosti, ali okrenuti budućnosti, započinjemo likovnim konkursom, Mami na dar, koji je posvećen našim najmlađim sugrađanima, od 4 do 7 godina.
Porodica, uloga majke u njoj, tema su za razmišljanje i rad. Kako i ovoga puta želimo da podelimo svoje znanje i umeće, odabrane i žirirane radove ručno ćemo zabeležiti na nosivim privescima. Desetoro nagrađnih mališana, ovim autentičnim komadima nakita obradovaće svoje mame, dok i njih očekuju posebni pokloni.
U želji da podržimo najmlađe, podstaknemo kreativnost i dečije likovno stvaralaštvo, u saradnji sa Skupstinom grada, organizovaćemo izložbu radova i svečano proglašenje pobednika.
Nadamo se da ćemo ovim projektom dati doprinos kulturno-umetničkom životu našeg grada, ponosno nastavljajući svoju dosadašnju tradiciju.






Propozicije konkursa:
- Tema: Moja mama i porodica
- prava učešća imaju deca od 4 do 7 godina
- format rada: do A4(21x29.7cm); radovi ne smeju biti uramljeni
- radovi moraju biti originalni i urađeni samostalno, obavezno potpisani (ime i prezime deteta, ime vrtića i vaspitača)
- prispeli radovi neće biti vraćani
- Rok za dostavu radova je 25.02.2015. godine, do kada radove treba ili poslati ili doneti lično u Galeriju nakita Đani, Lole Ribara 16, Kragujevac
- Žiri, u sastavu Zoran Ignjatović, akademski slikar, Darko Gavrilović, Galerija Art i Slavoljub Đani Galić, autor nakita, doneće odluku o nagrađenima do 01.03.2015.
-Otvaranje izložbe izabranih prispelih radova, proglašenje nagrađenih i dodele nagrada je u subotu, 07.03.2015. godine u 18h u Studentskom kulturnom centru, Radoja Domanovica 12 u Kragujevcu

< Nazad na spisak