Prijava | Registracija
NAKIT ZA VENČANJE
 

Nakit je tu da napravi razliku, da da lični i završni pečat našem izgledu, da učini da se osećamo jedinstveno i uzvišeno. Kako je venčanje jedan od najvažnijih trenutaka u životu, na vreme i sa strpljenjem bi trebalo prići odabiru haljine, kao i nakitu koji će upotpuniti Vaš izgled tog dana.

Danas je venčani nakit lični izbor same mlade, dok se nekada on nasleđivao od mame i bake ili dobijao kao deo vereničkog nakita od buduće svekrve. Velika raznolikost ponude, modeli različitog izgleda i dizajna ohrabruju i omogućavaju da u potpunosti ostvarite svoje želje po pitanju nakita.

Svakako su burme, kao glavni simbol braka i večne povezanosti, najvažniji na venčanju. Kako bi se njihov značaj još više istakao, njačešće se savetuje izbegavanje svih onih aksesoara i ukrasa koji bi umanjili njihovu važnost. Bilo da je verenički prsten na ruci ili ne, trebalo bi biti posebno obazriv prilikom odabira narukvica, više prostora ostaviti ogrlicama i mindjušama.

Među savetima poznatih stilista posebno se ističe da bi mlada tog dana trebalo da zrači svojom prirodnošću, trudeći se, ipak, da ostavi utisak raskoši i glamura. Bez obzira na trenutni trend, važno je odabrati nakit koji odgovara Vašoj ličnosti i Vašem stilu, dok se odmerenost i usaglašenost sa haljinom i frizurom navode kao jedina pravila. Od modela same haljine zavisi da li će Vaš izbor biti diskretniji i jednostavniji komadi, možda komplet nakita ili će Vaša odluka biti dominantna ogrlica ili ekstravagantne minđuše. Svakako da haljine naglašenog dekoltea ostavljaju više prostora ogrlicama i privescima, dok pokupljena i podignuta kosa više otkriva lice i ističe minđuše. Naravno, ne treba gubiti iz vida i samu boju venčanice, jer uz bele modele najbolje pristaje nakit od belog zlata, dok uz sampanj ili bež modele pristaje nakit od žutog zlata.

Pogledajte NAŠ NAKIT, raznoliku i bogatu ponudu zlatnog nakita, koji će Vas ne samo ulepšati, već će biti i trajna uspomena na ovaj važan trenutak u Vašem životu.

Galerija nakita Đani